vasárnap, november 29, 2009

Karácsonyház a pálmaházban


Nálunk szinte már hagyománnyá vált, hogy Karácsony előtt ellátogatunk a Karácsonyházba, a Gödöllői Királyi Kastély pálmaházába. Aki még nem volt, nagyon ajánlom, mert egyrészt gyönyörű, másrészt rengeteg mindent lehet kapni nagyon baráti áron. Órákig lehet nézelődni, válogatni. Most is sikerült néhány apróságot beszereznünk.
Hétvégenként ráadásul kézműves foglakozások is zajlanak.
Pontos információk és nyitvatartás itt található.
Helyettem pedig inkább beszéljenek a képek :)6 megjegyzés:

L.Krisztina írta...

De jó ! Én még nem voltam ott, de most nagyon felcsigáztál, szegény párom mostantól ezzel fogom nyúzni, hogy menjünk ki Gödöllőre:))))
Köszi!!!!!!!!!!

Gasztromami írta...

Húú de jó lehetett a hangulat! Tőlünk ez nagyon messze van :-(

lekvároskukta írta...

Kriszta, akkor épp itt az ideje :)
Ahogy látom, elég programdús decemberetek kesz ;-)
(Csak szólok, hogy mire számíts, ez egy viszonylag kis helyen van, de nagyon jól megcsinálták. Nézd meg a hivatkozást, hozzájuk jutsz, ott is vannak képek).

Gasztromami, igazán sajnálom, de legalább a képekkel hoztam egy kis hangulatot nektek is!

Gábor írta...

Tényleg nagyon szép! Nagyon sok munkát, ötletet fordítanak az ott dolgozók arra, hogy minél hangulatosabb, és szebb legyen a Karácsony, és ne csak a rohanásról, és a sablon dolgokról szóljon. Különben Nyíregyházán is van a cégnek egy nagyobb telephelye, ott is van "karácsonyi kirakodás", de sajnos nem olyan mint a gödöllői.
Akit érdekel, az lessen bele az egyik ott dolgozó blogjába is :)
http://zsiricsibi.blogspot.com
(elnézést a reklámért)

Zsiri írta...

Nagyon nagy örömmel olvastam az írásodat, mindig nagy örömmel tölt el minket, ha a munkánkat dicsérik :) A saját blogomban (amit a párom a fenti megjegyzésében már beírt :) ) igyekeztem kicsit közvetíteni az előkészületekről is. Ha érdekel, ott bővebben olvashatsz arról, hogy milyen folyamat előzi meg mindazt, amit belépve az ember jelenleg a Pálmaházban tapasztalhat :) Várunk Benneteket szeretettel a foglalkozásokon is, idén egy-két újdonsággal is szolgálhatunk, mint például a helyben sütött mézeskalács, vagy karácsonyi díszek készítése gyöngyből.

Üdvözlettel:
a Pálmaház összes dolgozója :)

lekvároskukta írta...

Kedves Zsiri és Gábor!

Örülök, hogy benéztetek.
Megnéztem a blogodon az előkészületeket is ;-)
Mi már tényleg 3 éve visszajárunk, nagyon szeretjük és gratulálok a színvonalas munkához!

Két törzsvásárló:

LK és Mr.LK

:))