kedd, április 05, 2011

Rakott palacsinta


Érdekes, de ilyen formában még nem készítettem, pedig imádjuk.
Nekem sokkal jobban ízlik, mint a hagyományosan feltekertek.
Palacsinta recept már fent van az oldalon, azt most nem írnám le.

A töltelék a következőkből állt: őrölt mandula, lekvárok (áfonya, barack, szilva), citromos-tejszínes túrókrém, gianduia krém, de bármivel rétegezhető, amit csak szeretünk.





9 megjegyzés:

m írta...

Azta, milyen jól néz ez ki!!!! Nem tudom mi ez a krém, de utánanézek...

Lekvároskukta írta...

Köszi szépen :))
Ez a krém egy olasz mogyorókrém, nagyon sok édességhez használják.
Nagyon finom, olyasmi, mint a nutella.

Ami írta...

Milyen fantasztikusan guszta!
Indulok is hozzátok, estére kész legyen egy ilyen adag! ;)

pusza

Lekvároskukta írta...

Oké, értettem :))
Várlak!!!
Atanyos vagy, köszi.
Puszi :)

Zsiri írta...

Szia LK!

Imádom az új háttered, nagyon csini, pont ilyen színű lila a konyhám :))
A palacsinta magában is nagy kedvenc, de ezek a rétegek... Ide vele :)))

Puszi!

Lekvároskukta írta...

Szia Zsiri!

Köszönöm, nagyon kedves vagy :)
Szeretem ezt a színt.
Küldöm már :)

Puszi

Ami írta...

Húsvéti játékra hívnálak Kuktácska!
Van kedved? Kukk be hozzám!

szepyke írta...

Édes Istenem... ezt hogy nem láttam?
Gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű

lekvároskukta írta...

Köszi, aranyos vagy :)